GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

Annuleringsvoorwaarden

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Annuleringsvoorwaarden

Mocht u vaststellen dat ons product ‘niet zoals besteld’ of beschadigd is, dan zorgen wij voor vervanging zonder extra kosten. Neem in deze gevallen contact met ons op via e-mail info@backyarddesign.nl.

Het is belangrijk dat u ons zo gedetailleerd mogelijk laat weten wat er precies is misgegaan. Om uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken hebben wij uw ordernummer nodig samen met afbeeldingen van de problemen en uw fiets in het geval er druk- of pasfouten zijn.

Als de montage een probleem is, is het voor ons nog belangrijker om de decals zo goed mogelijk op de kunststoffen aangebracht te zien. Door de vorm van de kunststoffen is het helaas niet altijd mogelijk om een probleem vast te stellen als de decal alleen voor wordt gehouden of langs de randen wordt opgeplakt.

Als u vervangende graphics nodig hebt, omdat uw graphics versleten of beschadigd zijn, bieden wij herdrukken op losse decals van eerdere bestellingen die u kunt vinden op onze bestelpagina.

Houd er rekening mee dat voor alle aangepaste artikelen die op bestelling worden gemaakt, zodra het ontwerpproces is begonnen en / of het ontwerp in productie is gegaan, we geen restituties of retouren kunnen aanbieden.

Kledingartikelen en accessoires zoals stoelhoezen (als ze nog niet op de stoel zijn geniet) kunnen worden geretourneerd voor terugbetaling. Neem contact op met onze klantenservice als u een artikel wilt retourneren.