GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

BACKYARD DESIGN VINYL

BACKYARD DESIGN VINYL - INNOVATIE DOOR ERVARING

Geen enkel vinyl is perfect, maar we komen aardig in de buurt.

Wat is nu precies een goed materiaal voor motorgraphics? Door onze ervaring in de motorcross sport hebben we duidelijke normen gesteld op het gebied van hechting, toepassing en natuurlijk visuals.

Samen met een van de grootste vinylfabrikanten in de VS, Flexlab Vinyl Tech, hebben we ons eigen vinyl ontwikkeld, op maat gemaakt om aan de hoge eisen van de sport te voldoen.

Wij ontwikkelen, testen en verbeteren ons product voortdurend. Na jaren van testen en hard werken hebben we onze eigen vinylsamenstelling gecreëerd die onze graphics onderscheidt van de rest. We kunnen met trots zeggen dat we de lat hebben gelegd op het gebied van kwaliteit op de grafische markt.

Onze graphics zijn gemaakt om helemaal aan uw eisen te voldoen. Dankzij de geïntegreerde honingraat-luchtkanaaltechnologie kan ons vinyl gemakkelijk worden aangebracht en de opgesloten luchtbellen eronder worden verwijderd. De speciale overlaminaat biedt een uitstekende bescherming tegen de elementen.

Omdat onze vinyl extra dik is, is het materiaal vrij hard en moet het bij het aanbrengen met een warmtepistool worden behandeld om zachter te worden en goed op de kunststoffen te passen. We hebben een videogids gemaakt over hoe je je fietsgraphics installeert en die kun je hier vinden.

Wat ons vinyl zo sterk maakt, is zijn dikte van 0,59 mm. Dat ligt ver boven het gemiddelde en garandeert een lange levensduur en duurzaamheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden!

 

Omdat we ons product voortdurend willen verbeteren, werken we nauw samen met onze partner Flexlab in de VS. Onze eigen circuittests en uw feedback helpen ons om ons product te optimaliseren en te verbeteren.

 

We horen graag wat u ervan vindt! Laat ons weten of de graphics u bevallen. We kunnen alleen verbeteren met uw hulp!

 

Ons product spreekt meer dan duizend woorden en daarom nodigen we je uit om het zelf te testen!

Hoogste kwaliteit afdruk

Wij gebruiken de modernste druktechnologie en hebben een breed scala aan kleuren gecreëerd die perfect passen bij uw merk plastic.

Luchtkanaal technologie

Vervelende luchtbellen behoren tot het verleden! Dankzij de luchtkanaaltechnologie van ons vinyl worden luchtbellen gemakkelijk verwijderd met behulp van de bij uw bestelling inbegrepen trekker.

Beste vinyl op de markt

Ons duurzaam 0,59 mm dik vinyl met de extra beschermende overlaminaat zorgt voor de sterkste stickers die er zijn! Rijders van over de hele wereld zweren bij de lange levensduur van onze graphics!

Kies uw afwerking

Maximale creatieve vrijheid is wat ons de #1 keuze maakt voor stijl. U kunt uw ontwerp tot in het kleinste detail aanpassen. Matte, glanzende of glitter afwerking - de keuze is aan jou!

ACHTERTUIN ONTWERP VINYL IN DETAIL

Gemaakt uit ervaring. bewezen op de baan.
Strich 1.svg

Unieke samenstelling

Door onze samenwerking met Flexlab Vinyl hebben we een materiaal op maat samengesteld om aan de eisen van ruiters te voldoen.

0,59 mm dikte

De bovengemiddelde dikte biedt een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden en op de ruwste sporen.

Gemakkelijk aan te brengen

De unieke luchtkanaaltechnologie zorgt voor een eenvoudige installatie en een perfecte stick. Dankzij de speciale honingraatstructuur wordt het verwijderen van luchtbellen een fluitje van een cent!

Speciaal overlaminaat

Robuust, weerbestendig en klaar om te rijden! Ons overlaminaat beschermt en verlengt de levensduur van uw graphics!

DUURZAME KLEUREN DIE TROUW ZIJN AAN DE ORIGINELE FIETSPLASTICS!

HELDERE EN VOLLE KLEUREN

Wij maken uw fiets weer zo goed als nieuw!

Strich 1.svg

Krachtige neon kleuren

Wilt u zich onderscheiden van de rest? Wij bieden krachtige neonkleuren om ervoor te zorgen dat alle ogen op u gericht zijn.

Trouw aan de originele kleuren

Onze kleuren zijn geoptimaliseerd en geconfigureerd om de kleuren van de originele plastics van uw merk te evenaren.
Weatherproofwhite.svg

Weerbestendig

Of het nu winter of zomer is, uw graphics zijn gemaakt om lang mee te gaan. Met ons vinyl hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de weersomstandigheden.

Glitter, extra beschermend vinyl en meer

Dit is waar functionaliteit en stijl elkaar ontmoeten. Onze speciale afwerkingen maken uw look compleet en zorgen ervoor dat uw kit allesbehalve saai is!