GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

Over Backyard Design

Van ruiters. Voor ruiters.

Custom bike graphics.
Van rijders Voor rijders.

Ontdek de wortels van BYD

Onze oprichter Philipp Klakow reed Supercross in de VS, toen hij zijn liefde voor grafische motieven ontdekte. Hier werd het idee geboren om fietsontwerpen aan te bieden die mensen online kunnen aanpassen, hoewel ze niet verwachtten dat ze internationaal zouden verzenden en dat legendes als Ryan Villopoto & Josh Hansen 10 jaar later hun graphics zouden gebruiken. 

Een passie voor racen & fietsontwerpen

Ook al liggen de racedagen achter hem, de passie drijft nog steeds. Nieuwe doelen werden gesteld buiten het circuit en hij maakte de droom van een baan in de crossmotor business werkelijkheid. Onze belofte is om je de stoerste en coolste ontwerpen en graphics aan te bieden!  Jouw motor heeft een ontwerp nodig dat net zo individueel is als jijzelf. En dit is waar wij om de hoek komen kijken: wat ons op het circuit heeft gedreven, is wat ons nu drijft om de beste graphics op de markt te leveren!  Het maakt niet uit of je voor je plezier of professioneel rijdt, op het circuit of op straat – we verwelkomen je in de familie! Maak vandaag nog je ontwerp en ga rijden in stijl!
Van hobby tot bedrijf
Wat begon als een idee veranderde in een bedrijf dat zich nu uitstrekt over 10 landen en 4 continenten. We zijn zo blij dat we onze passie voor fietsontwerp kunnen delen met mensen van over de hele wereld en zijn dankbaar dat we kunnen doen waar we van houden!  We hebben de lat voor kwaliteit graphics gelegd met onze in-house productie en houden er nog steeds van om te shredden op de baan! 

Wij zijn een team
en jij kunt er deel van uitmaken!

Strich 1 Schwarz.svg
Het is meer dan een hobby – de fietsgemeenschap biedt een platform aan rijders uit de hele wereld en motiveert hen om hun grenzen te verleggen, zichzelf te ontdekken en heel veel plezier te hebben!  Voor ons gaat het om die gemeenschap en de passie voor fietsontwerp. Maak deel uit van het BYD Team en laat de wereld zien wie je bent!

Van klanten tot familieleden

Strich 1 Schwarz.svg
Gemeenschap en vriendschappen zijn wat de fietswereld zo speciaal maakt. Het ligt ons na aan het hart en we zijn zo blij dat we deel uitmaken van deze unieke familie!

Offroad rijders

Je houdt van rijden in de modder? Onze off-roaders ook. Internationale figuren zoals Ryan Villopoto, Tyler Bowers and Josh Hansen vertegenwoordigen het BYD offroad team wereldwijd. Ze kwamen bij ons als klant en werden deel van de familie!

Josh Hansen

X-Games Winner

@joshhansen100

Ryan Villopoto

4 time AMA SX Champion

@ryanvillopoto

Josh Grant

Multitime AMA Winner

@joshgrant33

Tommy Searle

Multitime MXGP Winner

@tommysearle100

Straatrijders

Voelt u zich thuis op de open weg? Onze street crew weet precies hoe jij je voelt. Rijders als braaap.love of locci.smecrew hebben zich al aangesloten bij de BYD street crew en rocken de weg met een custom street graphics kit!

Sumo Olli

@sumoolli_74

Braaap Love

@braaap.love

Moto Dom

@moto.dom

Locci

@locci.smecrew

Van één land naar vele

Strich 1 Schwarz.svg
We zijn aanwezig in 10 landen verspreid over de hele wereld en we zijn blij u op internationaal niveau te ontmoeten! Het is een eer om u wereldwijd te voorzien van custom graphics!