GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

ONTMOET DE BYD MX CREW

Ons team

Ontmoet de rijders van
De BYD Offroad Crew

Strich 1 Schwarz.svg

Wij heten u welkom om de rijders van de Backyard Design offroad crew te ontmoeten! We zijn een hechte gemeenschap die waarde hecht aan de banden die we hebben opgebouwd met rijders van over de hele wereld! 

Ontdek wie deel uitmaakt van de offroad crew en wie Backyard Design internationaal vertegenwoordigt. Bekijk wie er rijdt voor het BYD Team en wie rijders nationaal en internationaal bijstaat!

Onze Offroad Crew

Rijders als Josh Hansen, Filip Thuresson en Ryan Villopoto maken al deel uit van het BYD Team om er maar een paar te noemen! Rij door!

Ryan Villopoto

@ryanvillopoto

Josh Hansen

@joshhansen100

Josh Grant

@joshgrant33

Jake Weimer

@jakeweimer12

Tyler Bowers

@tylerbowers

Tommy Searle

@tommysearle100

Angelo Pellegrini

@angelopellegrini

Florent Richier

@florichier

#100

Josh Hansen – Alles over stijl

Josh Hansen is niet alleen bekend om zijn succes als een AMA-SX Pro maar ook veel besproken vanwege zijn trendsettende stijl. U kunt onze lijn van UNYK stoelhoezen die we maakten voor Josh ontdekken hier.

2#

Ryan Villopoto – Een wereldberoemde kampioen

Met meerdere AMA-kampioenstitels onder zijn riem en een enorm getalenteerde rijstijl vervult het ons met trots dat Ryan Villopoto het BYD Team vertegenwoordigt.

#34

Tyler Bowers – Wilskracht

Zelfs met blessures en operaties tijdens kampioenschapsraces, Tyler Bowers gaf zijn strijd om de top te bereiken nooit op en rijdt nu voor het BYD Team!

#12

Jake Weimer – Pro ruiter en leraar

Jake Weimer is een gedreven atleet, AMA Supercross kampioen, bevorderaar van de sport met zijn eigen motorcross trainingskamp en rijder voor het BYD Team.

#33

Josh Grant – Rijdend talent en ondernemerschap

Josh Grant bewees zijn vastberadenheid niet alleen door AMA Supercross en Motocross kampioenstitels te winnen, maar ook door zijn merk HLTNCO te lanceren en te rijden met het BYD Team!