GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

BACKYARD DESIGN INTERNATIONAL

Onze ambassadeurs

Ontmoet onze Brand Ambassadors!

Strich 1 Schwarz.svg

Paardrijden verenigt mensen uit de hele wereld

Natuurlijk maken we allemaal deel uit van de ruitergemeenschap, maar iedereen draagt daar zijn eigen individuele steentje aan bij.

 

De verschillende landen van de wereld zijn net zo divers als hun ruiters. Om u beter te leren kennen en de verschillen en nuances van de verschillende internationale fietsgemeenschappen te leren kennen, is het belangrijk dat wij u internationaal bereiken.

 

Daarom werken we samen met bekende figuren die ons vertegenwoordigen in de lokale gemeenschappen en ons een indruk geven van wat jullie drijft

Onze mensen in de wereld

Strich 1 Schwarz.svg

Rijders als Tommy Searle, Angelo Pellegrini of Lars van Berkel staan voor Backyard Design international en vertegenwoordigen ons wereldwijd. Alleen dankzij hen kunnen we wereldwijd evenementen houden en met de mensen op de baan communiceren.

 

We zouden dit niet alleen kunnen en dat is wat de motorfietsgemeenschap zo speciaal maakt!

 

Maak kennis met onze crew en leer de mensen achter Backyard Design kennen!

DE GEZICHTEN VAN BACKYARD DESIGN INTERNATIONAL

We hebben een overzicht gemaakt van wie deel uitmaakt van onze internationale merkambassadeurs en wie BYD vertegenwoordigt in verschillende landen!

Josh Hansen

BYD USA

@joshhansen100

Tommy Searle

BYD UK

@tommysearle100

Florent Richier

BYD France

@florichier

Angelo Pellegrini

BYD Italy

@angelopellegrini941

Joel Evans

BYD Australia

@joelevans_81

Jorge Zaragoza

BYD Spain

@jorgezaragoza99

Filip Thuresson

BYD Sweden

@filipthuresson91

Matt van Galen

BYD South Africa

@mattyvg_48

Het grote pluspunt voor jou!

Strich 1 Schwarz.svg

Met onze internationale crew willen we je wat beter leren kennen en een gevoel krijgen voor wat jou drijft. We willen weten wat je leuk vindt en wat je drijft.

 

Om u alleen de beste graphics te geven, geven we alles! We willen u in elke taal bijstaan en u de service bieden die u verdient! Het gaat over verder gaan! 

Een groeiende droom

Strich 1 Schwarz.svg

Een paar jaar na de oprichting is Backyard Design al aanwezig in Duitsland, de VS, Australië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zweden, Spanje, Nederland, België, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland. 

Het is belangrijk voor ons om u wereldwijd bij te staan. In 2013 opende onze eerste vestiging in het buitenland, in de VS.

 

Sindsdien zijn we uitgebreid naar 8 andere landen en we groeien nog steeds. We zijn verspreid over vier continenten en we werken er hard aan om aanpasbare en individuele graphics beschikbaar te maken voor rijders wereldwijd!

Ontwerpen uit de hele wereld