GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

Verzending

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Hoe lang duurt een bestelling?

Wij produceren en verzenden vanuit ons hoofdkantoor in Duitsland. Nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst en uw ontwerp heeft vrijgegeven, wordt uw ontwerp binnen 24 tot 48 uur verzonden. Afhankelijk van het land van bestemming verzenden wij de bestelling via GLS of UPS. Normaal gesproken duurt het tussen de 1 en 3 werkdagen tot de levering door de transporteur.

Word ik aangeklaagd voor rechten?

Wij dekken alle rechten, dus u hoeft geen extra rechten te betalen wanneer uw bestelling aankomt. Alle belastingen zijn inbegrepen in de prijs die u ziet, en u zult geen extra kosten hebben. Mocht u problemen ondervinden met betrekking tot invoerrechten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op info@backyarddesign.nl. Wij helpen u graag bij het oplossen van eventuele problemen.

Hoe zit het met vertragingen bij de douane?

Uw bestelling wordt verzonden met een van onze geselecteerde koeriers. Helaas is er altijd kans op vertragingen aan de grens, maar we werken er in samenwerking met onze koeriers hard aan om deze tot een minimum te beperken. In geval van vertragingen of leveringsproblemen kunt u contact opnemen met onze klantenservice op info@backyarddesign.nl.

Hoeveel kost de verzending?

De verzendkosten kunnen per bestemming verschillen en worden automatisch berekend. Internationale verzendkosten vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland zijn $19,90 voor de meeste landen.

Waarom kan ik mijn land niet vinden in jullie bestelformulier?

Hoewel we hard werken om ontwerpen te leveren aan klanten uit de hele wereld, kunnen we helaas niet verzenden naar Bermuda en Nieuw-Caledonië. Mocht uw land niet vermeld staan op onze website, neem dan contact op met onze klantenservice op info@backyarddesign.nl en we zullen de situatie bekijken.

Hoe retourneer ik een bestelling?

Voor meer informatie over het retourneren van producten, zie ons annuleringsbeleid.