GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

Hoe aangepaste graphics aan te brengen

Hoe breng ik mijn grafische kit op de juiste manier aan?

Wil je graphics aanbrengen zoals de profs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij laten je zien hoe het moet!
Strich 1.svg
Stap 1
Voor we beginnen

Verzamel de materialen/gereedschappen die nodig zijn voor uw installatie:

1. Remmenreiniger
2. Plastic zuigmond
3. Hittepistool
4. Exacto mes of mes
5. Pluisvrije doek

Vind een geschikte omgeving.

De grootste vijand van zelfklevend materiaal is vuil, vet en olie en temperatuur. Bijvoorbeeld, uw koude en vuile werkplaats tijdens de winter is niet de beste omgeving om uw graphics te installeren.

Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u uw graphics installeren met de kunststoffen op of van de motor. We doen het liever op de motor, zodat de plastics niet bewegen. Als u uw graphics installeert op gebruikte kunststoffen, moet u gladstrijken uit onvolkomenheden zoals krassen met fijn schuurpapier voordat de graphics te installeren. Maak de kunststoffen daarna grondig schoon.

Stap 2
Reinigen en ontvetten

Een zorgvuldige voorbereiding en reiniging zijn essentieel voor het beste resultaat! Zoals alles, hangt het resultaat af van de moeite die je erin steekt. in steekt.

Ontvet de kunststoffen - gebruikt of nieuw - grondig met de remmenreiniger. Vooral op nieuwe kunststoffen, is er vaak nog veel siliconen resten van de productie. Zodra het oppervlak enigszins dof lijkt, kunt u beginnen met het aanbrengen van uw afbeeldingen.


Tip:

Het aanbrengen moet met schone handen gebeuren. Het oppervlak van onze huid heeft echter een natuurlijke olieachtige film, dus gereinigde oppervlakken moeten indien mogelijk niet opnieuw worden aangeraakt. Het is aanbevolen om stap voor stap te werk te gaan en eerst te ontvetten een deel van de kunststoffen en plak de afbeeldingen erop. Ontvet vervolgens het volgende deel en breng uw graphics aan.

Stap 3
Toepassing van de graphics

Belangrijk!

Het basisprincipe is: Werk altijd van het midden naar de buitenkant! Bij onderdelen met een groot oppervlak moet eerst het rugpapier worden verwijderd. Snij in het midden een strook van een inch breed uit en leg dan de twee twee helften van het rugpapier terug op de graphics om ze te installeren.

Opwarmen!

Soms wordt het lastig bij bochten, hoeken of randen. Dit is waar het warmtepistool in het spel komt. Gebruik het warmtepistool op laag om de graphics voorzichtig op te warmen. en maakt het gemakkelijker aan te brengen. Als de graphics direct op de motor moeten worden aangebracht, moet je extra voorzichtig zijn met het warmtepistool rond de benzinetank en de gasleidingen.

Hier gaan we!

Lijn de graphics uit op de kunststoffen. We raden aan de gaten te gebruiken indien mogelijk om er zeker van te zijn dat alles correct is uitgelijnd. Zodra u alles op één lijn hebt, drukt u op de afbeelding waar u de centimeter steunpapier van de plaatjes afknipt. graphics.

Nu kunt u, beginnend vanuit het midden, het rugpapier... stukje bij beetje en volg met uw hand of met de rakel... om alles stevig aan te brengen. Voor kleinere delen is het goed om een hele helft van het steunpapier te verwijderen en dan ook vanuit het midden naar buiten te werken. en werk dan ook vanuit het midden naar buiten toe, verwijder dan de het resterende steunpapier te verwijderen en opnieuw vanuit het midden naar buiten te werken.

Op vlakke oppervlakken zou dit zonder problemen moeten werken, maar als er een luchtbel luchtbel vast komt te zitten, trek dan gewoon de plaatjes een beetje omhoog en duw de luchtbel eruit. de luchtbel eruit duwen.

Stap 4
Klaar!

Wrijf de laatste oneffenheden weg met behulp van warmte en de trekker. Gebruik tenslotte het warmtepistool om alle graphics nogmaals te verwarmen, vooral aan de randen, en druk alles stevig aan. zo kan de lijm het beste effect ontwikkelen.

Laat de afgewerkte fiets 24 uur staan, bij voorkeur op kamertemperatuur, en werk de volgende dag bij indien nodig. het warmtepistool en druk de graphics aan waar het nodig is.

Previous
Next

Here are a few pictures of our tutorial

#1

Required tools

#2

Cleaning of the plastics

#3

Fitting of the graphic

#4

Cleaning of the plastics

#5

Fitting of the graphics

#6

Heating up the graphics

#7

Applying with squeegee

#8

Heating up again

U kunt ook onze videogids raadplegen over het aanbrengen van aangepaste graphics