GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan €200,- 4-5 dagen levertijd

Disclaimer

Wij helpen u graag met al uw vragen!

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.

De informatie wordt verstrekt door Backyard Design en hoewel wij ernaar streven de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen verklaringen of garanties, uitdrukkelijk of impliciet, omtrent de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

 

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, met inbegrip van maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winst voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

 

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Backyard Design vallen.

 

Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of goedkeuring van de standpunten die binnen hen.

 

Al het mogelijke wordt gedaan om de website up and running te houden. Backyard Design neemt echter geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website als gevolg van technische problemen buiten onze controle.