Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze zijden volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te bewaken of omstandigheden te onderzoeken die op een illegale activiteit duiden. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens het algemene recht blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete overtreding. Na kennisgeving van passende schendingen, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wier inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud ook geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het tijdstip van het linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het tijdstip van het linken niet herkenbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina’s is echter zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding niet redelijk. Na kennisgeving van schendingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De door de exploitant van de site gemaakte inhoud en werken op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. In het bijzonder inhoud van derden zijn als zodanig gemarkeerd. Mocht u zich toch bewust zijn van een schending van het auteursrecht, vragen wij om een notitie. Na kennisgeving van schendingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.