FAQ’s

U heeft vragen voor ons? In de FAQ’s vindt u de antwoorden op al uw vragen over alles wat met Backyard Design te maken heeft.

Alles over de BYD-ID Tool

Handleiding – Hoe pas je Stickerset toe

https://www.youtube.com/watch?v=51pfaz3FQD4u0026amp;t=4s

Handleiding – Hoe de configurator te gebruiken

Mijn geuploade logo’s worden niet correct weergegeven.

Als uw geüploade logo te klein of met een witte rechthoek wordt weergegeven, ziet dat er in de configurator vaak niet goed uit. Aangezien wij u bij elke bestelling een proefexemplaar toesturen, zullen wij ook uw geüploade logo’s reviseren en aanpassen.

Waarom moet ik mijn plastic onderdelen kiezen?

Zo kunnen we het juiste sjabloon nemen voor de geïnstalleerde kunststof onderdelen. Houdt u er rekening mee dat de configurator de geselecteerde kunststof onderdelen niet kan weergeven.

Algemene vragen over bestellingen

Is een expreslevering mogelijk?

Wij als actieve racers weten dat je soms iets kunt vergeten en op de wedstrijddag wil je niet zonder versiering van je rugnummer komen te zitten. Tegen een meerprijs bieden wij een express-levering aan, maar de klant dient vooraf telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om een express-oplossing te vinden.

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

Ja, in principe is dat geen probleem. Echter, wij moeten u, zoals te lezen is in onze algemene voorwaarden, begonnen met concepten met 50€ verwerkingskosten. Als u nog geen klad ontvangen heeft kunt u de bestelling kosteloos annuleren.

Andere vragen

Welk vinyl gebruik je?

Wij werken nauw samen met een van de grootste vinylfabrikanten voor motorcrossdecors in de VS en hebben een vrij dikke en duurzame folie ontwikkeld. Dankzij de ingebouwde luchtkanaaltechnologie in de folie kan deze gemakkelijk worden gelijmd zonder luchtbellen te vormen.

Mijn Stickerset lost na korte tijd op, wat moet ik doen?

Eerst en vooral, blijf kalm 🙂 Wij bij Backyard Design zijn allemaal actieve motorcrossers en testen onze producten zelf 2-3 keer per week. We weten dat er vaak problemen zijn met de nieuwe Husqvarna en KTM modellen in de kniezone, vanwege extreme warmte en dus verzachting van de folie. Mocht u hier problemen mee hebben, bel ons of schrijf een e-mail en we vinden samen een oplossing.

Kan ik losse onderdelen bestellen?

Ja, dit is geen probleem. Enkelvoudige nabestellingen kosten per onderdeel 24.90 € (zonder speciale kleuren).

Biedt u ook kortingen aan detailhandelaars?

Kijk onder het menu item #BYDTeam. Daar vindt u onder “Graduation Download” onze kortingsgraduatie voor dealers en teams. U bent van harte welkom om het contactformulier in te vullen of ons gewoon te bellen.

Hoe kan ik lid worden van het BYD-team?

Onder het menu-item #BYDTeam kunt u ons contactformulier invullen en zullen wij contact met u opnemen.

Ik heb mijn Stickerset zelf ontworpen, kunt u ze voor mij afdrukken?

Ja, dat is geen probleem. Stuur ons gewoon uw vector bestanden via email naar info@backyarddesign.de en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met alle informatie over prijzen, levertijden en andere.