Ontwerp uw MX Stickerset KTM SX 65

U kunt elk onderdeel van het getoonde ontwerp aanpassen.
Begin met een van onze basisontwerpen en pas het aan zoals jij het wilt!
Je kunt alle logo’s en kleuren van het basisontwerp aanpassen, daarnaast kun je je eigen naam en nummer toevoegen!

Modified Basic

Perfect passend voor uw:MX Stickerset KTM SX 65 2019-2022
Uw prijs:v.a. 159.90 
  • 100% aanpasbaar online
  • Hoogste kwaliteit in moto
  • Past perfect op je motor
  • Vertrouwd door je favoriete rijders
  • Verzending binnen 2 dagen na goedkeuring
U kunt elk onderdeel aan van het getoonde ontwerp
Scroll naar beneden voor jouw favoriete ontwerp!

factory

modified

original

replica

schiffermx

stripes

Ontwerp nu de coolste KTM SX65 decor kit online!

Wil je de coolste KTM SX 65 stickerset op het circuit hebben?

Met een van onze decalsets voor je KTM SX65 zijn je kleintjes perfect voorbereid op het nieuwe MX-seizoen. Wij van Backyard Design hebben zelf de mal voor de stickers gemaakt en kunnen u daarom een perfecte pasvorm van de stickers garanderen.

In onze Motocross Design Configurator heeft u de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw individuele motorfietsontwerp naar uw wensen te configureren.

Je kunt je sponsorlogo’s kiezen uit onze logodatabase van honderden motorcrossmerken of je eigen privé sponsorlogo’s uploaden om je MX-decor te personaliseren.

Dit is wat we weten over je KTM SX65 decor, alle info over je nieuwe decor kit:

De KTM SX 65 is de perfecte crossmotor voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Visueel verschilt de motor nauwelijks van zijn grote zussen en dus kan de kleine racer zich op het circuit voelen als Antonio Cairoli of Jeffrey Herlings.

Om u de best mogelijke ervaring te geven bij het configureren van uw nieuwe MX-decor, hebben we elk model van de SX65 in de configurator voor u opgenomen.

Tot nu toe waren er 3 modelseries van de SX65. De SX65 van 2001 – 2008 was de eerste 65cc-machine die KTM op de markt bracht. Daarna waren er de modeljaren 2009 tot 2015 en vanaf 2016 is er het nieuwste model.

Wat we weten over de plastic onderdelen van uw KTM SX65

De 2019 heeft een verbeterde WP Upside Down verende voorvork. Het is belangrijk dat u tijdens de bestelprocedure het exacte bouwjaar van uw fiets selecteert, zodat wij later de juiste sjablonen voor uw decor kunnen gebruiken.

Op de plastic onderdelen, dankzij de nieuwe vork, zijn de vorkbeschermers veranderd. Daarom heeft de SX65 19 ook een gewijzigde vorm van de vorkbeschermingsstickers. Voor de rest zijn de plastic onderdelen hetzelfde gebleven op de SX65 2016-2018. U kunt de plastic onderdelen van Acerbis, Polisport of UFO bestellen in de configurator onder Extra’s.