Ontwerp uw MX Stickerset KTM SX 125

U kunt elk onderdeel van het getoonde ontwerp aanpassen.
Begin met een van onze basisontwerpen en pas het aan zoals jij het wilt!
Je kunt alle logo’s en kleuren van het basisontwerp aanpassen, daarnaast kun je je eigen naam en nummer toevoegen!

Original Basic

Perfect passend voor uw:MX Stickerset KTM SX 125 2019-2022
Uw prijs:v.a. 189.90 
  • 100% aanpasbaar online
  • Hoogste kwaliteit in moto
  • Past perfect op je motor
  • Vertrouwd door je favoriete rijders
  • Verzending binnen 2 dagen na goedkeuring
U kunt elk onderdeel aan van het getoonde ontwerp
Scroll naar beneden voor jouw favoriete ontwerp!

factory

flo

limited

metric

original

replica

schiffermx

stripes

Creëer nu uw nieuwe Backyard Design KTM SX125 stickerset online!

Hier zijn alle belangrijke gegevens voor uw individuele KTM SX 125 stickerset

De KTM SX125 is de topmotor in de 125 cc-klasse. KTM legt de lat elk jaar hoger met de SX125 en is terecht de populairste 125cc-motorcrossmotor op de markt.

In onze designconfigurator kun je bijna elk KTM SX125-model bekijken en je inrichting vrij volgens je wensen vormgeven.

Voor de oudere KTM SX125-modellen hebben we dezelfde motor in de configurator van 1998 tot 2006.

Maar wij zullen u uiteraard de juiste snit voor uw motor leveren.

Van 1998 tot 2004 is de motorfiets visueel vrijwel ongewijzigd gebleven, op een paar kleine wijzigingen aan de tankkuip na. Alleen in 2005 en 2006 waren er een paar visuele updates aan de achterste zijpanelen. In de configurator ziet u dus alleen de 2005-2006 SX125.

Voor de nieuwere KTM SX 125 decors hebben we natuurlijk alle foto’s en ontwerpen in de configurator voor u toegevoegd. Voor de 2007 – 2010 serie van de SX125 zijn er 4 verschillende basisontwerpen waaruit je er een kunt kiezen om te configureren. Voor de reeks 2011-2012 zijn er ook 4 verschillende basisdecors waarbij u uw creativiteit de vrije loop kunt laten bij het ontwerpen.

In 2013 bracht KTM een nieuwe serie van de SX125 uit, hier was dan vanaf 2015 weer een kleine wijziging aan de vorkbeschermers, omdat er een nieuwe WP verende voorvork was gemonteerd. Hier is het bijzonder belangrijk om uw model precies te kiezen, want de SX125 2013 – 2015 zijn visueel hetzelfde, maar verschillen van het snijmasker van het decor.

Uw nieuwe KTM SX125 stickerset 2016 – 2019

De SX 125 2016 kwam toen weer een volledig nieuw ontwikkelde tweetaktmachine op de markt. Het hart van de 2-takt fans gaat sneller kloppen. De kunststof onderdelen kregen natuurlijk een restyling en zo heb je voor de SX 125 2018 een hele 7 verschillende basisontwerpen om uit te kiezen om je droomdecor te ontwerpen. Onze KTM Original decals zijn waarschijnlijk de meest populaire, die de bijtende race-look van de KTM SX125 weerspiegelen.

De nieuwste SX125 op onze website is de gloednieuwe 2019. Een droom voor alle tweetaktfans. De plastic onderdelen hebben weer een make-over gekregen. Op onze website kunt u natuurlijk alle kleuren van de kunststof onderdelen naar uw eigen smaak aanpassen. De bijpassende plastic kits van Acerbis, Polisport of UFO kunt u natuurlijk gewoon bestellen, daarnaast kunt u onder Extra’s uw favoriete kleuren kiezen. Voor de nieuwste fietsen zijn er zelfs behoorlijk coole kleuren zoals grijze plastic onderdelen of zelfs turkoois.

Natuurlijk ook neon geel of het populaire blauw zoals de Troy Lee Designs KTM Red Bull Factory Team voor het eerst op de Washougal National als speciale editie presenteerde.

Voor de Cycra plastic onderdelen van de KTM SX125 hebben we natuurlijk alle juiste snijvormen. De Cycra Powerflow Kit, die zeer populair is in de Verenigde Staten, heeft een speciale pasvorm en moet voor bestelling geselecteerd worden in onze Motocross Online Shop onder plastic onderdeel selectie.

Hier hebben we wat meer info over de pasvorm en de verschillende plastic onderdeel opties voor je SX 125 decor kit.

We zijn blij om te zien dat de motorcross kunststof onderdelen fabrikanten eindelijk meer kleur opties dan alleen wit of zwart kuipdelen bieden.

De pasvorm van onze KTM SX125 stickers heeft tot nu toe elk van onze vele klanten verrukt. Bij onze patronen, die wij allemaal zelf maken, hechten wij bijzonder veel belang aan een goede pasvorm die gemakkelijk kan worden geplakt. De bijgeleverde wisser, vereenvoudigt het aanbrengen van uw nieuwe decor natuurlijk nog een beetje meer.

Bij de vorkbeschermers van de KTM SX125 vanaf bouwjaar 2015 is echter voorzichtigheid geboden met accessoires van kunststof onderdelen. De plastic vorkbeschermers van de KTM SX125 lijken sterk op die van de Husqvarna TC125, dus veel fabrikanten van plastic onderdelen gebruiken dezelfde vorm voor beide modellen, maar onze stickers hebben verschillende snijcontouren voor de verschillende vorkbeschermers om een perfecte pasvorm te garanderen.

Dus als uw vorkbeschermingsstickers niet perfect passen, kan het zijn dat u de verkeerde van Acerbis of UFO heeft ontvangen.

Daarom raden wij u aan de kunststof onderdelen gewoon via onze MX-decor configurator te bestellen en ze rechtstreeks door ons te laten aanbrengen. De lijmservice bespaart je het lijmen van je decor en je kunt meteen de baan op met je volledig individuele MX Graphic Kit voor je KTM SX125.

Hier zijn enkele echte productfoto's van je nieuwe grafische kit: