Ontwerp uw MX Stickerset Honda CR 250

U kunt elk onderdeel van het getoonde ontwerp aanpassen.
Begin met een van onze basisontwerpen en pas het aan zoals jij het wilt!
Je kunt alle logo’s en kleuren van het basisontwerp aanpassen, daarnaast kun je je eigen naam en nummer toevoegen!

LVN100 - White

Perfect passend voor uw:MX Stickerset Honda CR 250 2002-2008
Uw prijs:v.a. 189.90 
  • 100% aanpasbaar online
  • Hoogste kwaliteit in moto
  • Past perfect op je motor
  • Vertrouwd door je favoriete rijders
  • Verzending binnen 2 dagen na goedkeuring
U kunt elk onderdeel aan van het getoonde ontwerp
Scroll naar beneden voor jouw favoriete ontwerp!

factory

lvn100

modified

replica

stripes

Maak nu zelf uw eigen tweetakt Honda CR250 Stickerset

Met onze MX Décor Configurator kunt u nu uw eigen Honda CR250 Motocross Stickerset samenstellen.

De CR250 van Honda is waarschijnlijk een van de handigste MX-motoren op de markt. Voor onze Honda motorcrossers bieden wij in onze motorcross online shop natuurlijk ook stickers aan voor de CR125.

Natuurlijk wilden we de nieuwe Honda CR250 aanbieden in onze configurator. Zodat onze 2-takt MX fans ook hun decor kunnen ontwerpen.

U kunt uw eigen logo’s uploaden en ze zelf op uw decor plaatsen. Zodra u ons de drukgoedkeuring hebt bezorgd, kunnen wij uw motorcrossdecoratiefolie in recordtijd en tegen een redelijke prijs produceren en snel bij u afleveren.

Meer over kunststof onderdelen en zadelhoezen voor uw Honda CR250

Er zijn nu veel verschillende plastic onderdelen voor de Honda CR250. Daarom moet u bijzonder voorzichtig zijn bij de keuze van uw plastic onderdelen.

Voor de Honda CR250 biedt Polisport nu de Restyle kunststof onderdelen die uw CR250 de uitstraling geven van de nieuwe 2019 CRF450.

Wij bieden ook zadelhoezen voor uw Honda CR125 2019, die u rechtstreeks bij ons kunt kopen. Natuurlijk kunt u ook de kleuren aanpassen in de configurator en zo uw persoonlijke aangepaste zetelhoes creëren. In de toekomst willen we de zetelhoezen personaliseren met je naam en race nummer.

Om u de fabrieksuitstraling van de Honda-fabrieksstickers van Ken Roczen of Cole Seely te geven, hebben wij voor u de HRC Replica Honda sticker ontworpen, een sticker in de stijl van de Honda-fabriekssticker met de fabrieksuitstraling. Voor alle anderen die graag op zoek naar een meer fancy sticker, hebben we ook een grote selectie van andere ontwerpen voor uw Honda CR250 sticker.

Hier zijn enkele echte productfoto's van je nieuwe grafische kit: