Ontwerp uw Enduro Stickerset TM Racing - EN 2T

U kunt elk onderdeel van het getoonde ontwerp aanpassen.
Begin met een van onze basisontwerpen en pas het aan zoals jij het wilt!
Je kunt alle logo’s en kleuren van het basisontwerp aanpassen, daarnaast kun je je eigen naam en nummer toevoegen!

Factory Zero

Perfect passend voor uw:Enduro Stickerset TM Racing - EN 2T 2015-2019
Uw prijs:v.a. 179.90 
  • 100% aanpasbaar online
  • Hoogste kwaliteit in moto
  • Past perfect op je motor
  • Vertrouwd door je favoriete rijders
  • Verzending binnen 2 dagen na goedkeuring
U kunt elk onderdeel aan van het getoonde ontwerp
Scroll naar beneden voor jouw favoriete ontwerp!

factory

modified

Enduro en Motocross stickerset voor uw Moto TM Enduro 2 takt nu zelf maken

Creëer nu uw eigen Enduro stickerset voor uw Moto TM

De TM-Racing 4 Takt is het top enduro model van MotoTM, bij ons vindt u de perfecte decor set voor uw motorfiets. Of het nu een standaard inrichting is of helemaal individueel, bij ons zit u goed. Of het nu eenvoudige of zeer gedetailleerde ontwerpen zijn.

Naast motorcross stickers bieden wij ook enduro stickers aan. Wij hebben voor alle TM Racing bouwjaren van 2008 tot 2019 decors op voorraad.
Met onze designconfigurator op onze website kunt u zelf uw individuele decor samenstellen. U kunt elk Moto TM-jaar van fabricage weergeven.

De verschillende cilinderinhoudsmodellen van de Moto-TM 2 takt Enduro zoals: 125, 144, 250 en 300ccm of 4 takt Enduro’s: 250, 300, 450 en 530. We kunnen ze niet allemaal tonen in de configurator, maar de vorm van de plastic onderdelen is hetzelfde voor alle modellen.

Al onze sjablonen zijn handgemaakt en op maat gemaakt voor uw Moto TM

Complete kits met kunststof onderdelen en zadelhoezen voor uw TM Racing Enduro 125, 144, 250 of 300

Helaas kunnen wij u op dit moment geen complete kuipensets voor de Moto TM aanbieden. U kunt de kleuren echter nog steeds onafhankelijk wijzigen in de configurator.

De levertijden voor de Enduro-decors zijn dankzij onze nieuwe Enduro-decorconfigurator extreem kort en wij kunnen u zo voordelige decors aanbieden.

Speciaal voor echte enduro rijders, raden wij de Extra Clear optie aan. Dit beschermt uw decor nog beter. Het is een ultradikke film die op de bijzonder belaste delen van het decor wordt gelijmd om een nog langere duurzaamheid te garanderen.

Het Moto TM blauw van de plastic onderdelen kunnen wij perfect aan dankzij de laatste digitale druktechnologie. Ook camo of neon Enduro decors voor uw Moto TM zijn geen probleem voor onze professionele drukkers.

Als u alleen nummerplaten nodig heeft voor uw volgende enduro race kunt u bij ons ook losse nummerplaat decors kopen voor uw TM-Racing. Een handleiding voor het plakken van de motorcross stickers is bij elk decor bijgesloten.

Hier zijn enkele echte productfoto's van je nieuwe grafische kit: